Maandag, 29 april 2024

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Eerste zege ’s-Heerenbroek

Redactie: Gerard Meijeringh

’S-HEERENBOEK – Een week na de kansloze nederlaag bij CSV ’28 heeft ’s-Heerenbroek zaterdag de eerste zege binnengehaald. VEVO werd met 4-3 verslagen.

’s-Heerenbroek begon fel aan de wedstrijd en zette de tegenstander vol onder druk. Dat betaalde zich al in de 9e minuut uit. Rob Henniphof opende de score. Daarna verzuimde ’s-Heerenbroek om verder weg te lopen. Na krap een half uur deed VEVO wat terug. ’s-Heerenbroek gaf onnodig een vrije bal weg. Jeroen Bronsink knalde de vrije bal fraai binnen. De thuisploeg ging toch met een voorsprong de rust in. Uit een goede voorzet van Jesper Wennemers werkte Bjorn Wezenberg prima af.

Na rust had ’s-Heerenbroek geluk. Een verdwaalde voorzet van Wennemers vloog in het doel. Daarna sloeg de twijfel toe bij ’s-Heerenbroek. VEVO profiteerde van het gebrek aan dadendrang en scoorde in korte tijd (57ste en 60ste minuut) twee keer.

Daarna gingen beide ploegen vol voor de winst en waren er goede kansen voor zowel ’s-Heerenbroek als VEVO. De thuisploeg trok uiteindelijk aan het langste eind. Henniphof zette vol druk op de keeper. De goalie verspeelde vervolgens de bal, waarna Henniphof de winnende treffer kon aantekenen.