Woensdag, 15 mei 2024

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

’s-Heerenbroek laat weer twee punten liggen

Redactie: Gerard Meijeringh

LEMELE – ’s-Heerenbroek is er zaterdag niet in geslaagd om te winnen bij Lemele. Na een late treffer van Wim Kwakkel kon ’s-Heerenbroek de winst niet over de streep trekken. Door een rake vrije trap moest de formatie van trainer Wim Groen genoegen nemen met een punt.

Met een 1-1 gelijkspel deed ’s-Heerenbroek zichzelf tekort. De bezoekers kregen kansen genoeg om ver weg te lopen van Lemele, maar ’s-Heerenbroek was slordig in de afwerking. Daarnaast werd twee keer de lat geraakt en had de keeper van Lemele een topdag. Hij frustreerde ’s-Heerenboek met diverse goede reddingen. In de 88ste minuut leek het toch nog goed te komen voor ’s-Heerenbroek. Wim Kwakkel scoorde uit een voorzet van invaller Jesper Wennemers.

Toch kwam Lemele nog langszij. De thuisploeg hield toch nog een punt over aan dit duel via een rake vrije bal. "Evenals tegen Bruchterveld hebben we weer twee punten verloren en geef je het in de slotfase weg. We hebben goed gevoetbald, maar we maakten het in de eerste en tweede helft niet af”, aldus Groen.