De Brug

Donderdag, 28 september 2023

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Go-Ahead Kampen haalt Romano Luhukay binnen

Go-Ahead Kampen haalt Romano Luhukay binnen
Foto: Tennekes
Redactie: Gerard Meijeringh

KAMPEN - Go-Ahead heeft de selectie rondgemaakt met Romano Luhukay. Hij is de zevende aanwinst van Go-Ahead Kampen en komt over van CSV Apeldoorn. Luhukay heeft getekend tot de zomer van 2021.

De 24-jarige Luhukay doorliep de jeugdopleiding van CSV ’28 en speelde vervolgens in het A1-team van Be Quick ’28. Daarna voetbalde hij één jaar bij Berkum en twee seizoenen bij WVF. In 2016 kwam hij bij KHC terecht. Bij de Kamper eersteklasser speelde hij drie jaar en was hij goed voor negen competitietreffers. Het veldvoetbal combineerde hij met zaalvoetbal in de eredivisie. Dit seizoen was hij actief bij CSV Apeldoorn en speelde hij zowel op het middenveld als op de flanken.

Luhukay is na Kees Tol, Nick Kuipers, Livai Vos, Nick van der Kooi, Renee Agterhuis en Wail Doufikar de zevende aanwinst van Go-Ahead voor het komende seizoen.

Het begint aardig op een 'vreemdelinglegioen' te werken. Is/was de huidige trainer nou niet in staat om van de toch kwalitatieve goede selectie een geoliede machine van te maken? Sorry voor deze opmerking, maar..... voor het eerst in ca. zestig jaar begin ik mij bij mijn club niet meer 'thuis' te voelen!
Klaas | maandag 20 april 2020 23:07
Verbeterde eerste regel van voorgaande reactie: Het begint aardig op een 'vreemdelinglegioen' te lijken
Klaas | woensdag 22 april 2020 10:58