Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

’s-Heerenbroek wint nu wel van VEVO

Redactie: Gerard Meijeringh

(door Gerard Meijeringh)

’S-HEERENBROEK - Vorig seizoen verloor ’s-Heerenbroek nog verrassend van VEVO. Zaterdag was dat niet het geval. De ploeg uit Veessen kwam met zes punten op zak naar ’s-Heerenbroek, maar liep op Sportpark Broekerland tegen een 4-0 nederlaag aan.

’s-Heerenbroek begon scherp aan het duel. De thuisploeg had de wedstrijd vanaf het begin onder controle en dat bleef de gehele wedstrijd zo. Al in 7e minuut viel de openingstreffer. Wiljen van Ittersum kopte raak uit een voorzet van William Meuleman. Vier minuten later viel de 2-0. Na een voorzet van Jesper Wennemers miste Martin van Ittersum de bal bij de eerste paal, waarna een speler van VEVO de bal in eigen doel werkte. In de 41ste minuut maakte Sander Pelgrom er 3-0 van. Hij kopte raak uit een corner van Martin van Ittersum.

Ondanks de ruime voorsprong ging ’s-Heerenbroek toch met een kater de kleedkamer in. Vlak voor rust werd Jonas Palland met rood weggestuurd wegens een overtreding op een doorgebroken speler.

Met tien man kwam ’s-Heerenbroek echter geen moment in de problemen. De thuisploeg creëerde zelfs nog enkele goede kansen. Vlak voor tijd maakte ’s-Heerenbroek ook nog een vierde treffer. Martin van Ittersum zag de keeper te ver z’n doel staan en verschalkte de goalie met een fraaie lob.