De Brug

Donderdag, 28 september 2023

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Vier besmettingen met coronavirus sinds zondag

Vier besmettingen met coronavirus sinds zondag
Redactie: Enrico Kolk

KAMPEN - Sinds zondag zijn er vier coronabesmettingen gerapporteerd in de gemeente Kampen. Dat blijkt uit data van het RIVM. Het totaal aantal geregistreerde besmettingen in Kampen, sinds het begin van de coronacrisis, staat nu op 350. Daarvan zijn er 59 opgenomen geweest in het ziekenhuis.

Volgens de officiële cijfers zijn er in totaal 27 mensen in de gemeente Kampen overleden aan het virus, dat Nederland nu al meer dan vijf maanden in de greep houdt.

Iedereen die klachten heeft, kan zich laten testen op het coronavirus. Daarvoor kan een afspraak gemaakt worden via coronatest.nl. De dichtstbijzijnde testlocatie is in Zwolle.

Enrico, je bedoelt 4 besmettingen sinds zondag. Vandaag is er 1 besmetting bij gekomen.!! Ik hoop, dat Brugnieuws vaker een update geef, minstens 1 keer per 2 dagen. Op deze manier maak je de bevolking op attent, dat het virus nog steeds onder ons is en dat we aan de maatregelen moeten houden!!
S | zaterdag 15 augustus 2020 17:09
Hebben deze vier mensen ook ziekte klachten? Zijn deze mensen dan ook besmettelijk? Zo niet, is er niks aan de hand! En hou nou eens op met de maatregelen, denk eens aan je medemens!
Bert | zaterdag 15 augustus 2020 19:55
Het klopt beste Bert. Deze vier mensen hebben zich voor de lol laten testen en zijn dus ook niet besmettelijk. Ik ben toch blij dat er zulke slimme corona kwakzalvers als jou rondlopen.
Jan Veenstra | maandag 17 augustus 2020 09:25
Hallo Jan Veentra, bedankt voor je bijdrage. Dat iemand besmet is wil niet zeggen dat diegene besmettelijk is voor andere mensen. Fijn dat jij je verdiept hebt in de materie.
Bert | maandag 17 augustus 2020 10:13