Zaterdag, 18 mei 2024

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Wilsum brengt te weinig bij Wijthmen

Redactie: Gerard Meijeringh

WIJHTMEN - Een matig Wilsum heeft zaterdag met 4-0 verloren van Wijthmen. Wilsum-trainer Han Hanekamp was na afloop zeer ontevreden over de inzet van zijn spelers. “We hebben veel te weinig laten zien. Dit was Wilsum onwaardig.”

In de eerste twintig minuten was het spel van Wilsum nog redelijk te noemen. De ploeg had het meeste balbezit, maar creëerde geen kansen. In de 25ste minuut kreeg Wilsum een strafschop tegen, nadat Marijn Mijnheer bij een sliding de bal ongelukkig tegen zijn hand kreeg. Vervolgens wist doelman Chiel ten Hove de penalty te stoppen. Vier minuten later kwam de 1-0 alsnog op het bord. Daarna zakte Wilsum weg.

Voor de tweede helft koos Hanekamp voor een meer opportunistische strijdwijze. “Maar daar kwam niks van terecht”, aldus de Wilsum-trainer. Hij zag dat Wijthmen twee keer succes had uit een corner (55ste en 70ste minuut). Vlak voor tijd bepaalde Wijthmen de eindstand op 4-0.

“Het was een teleurstellende middag. We konden niet kort druk zetten en verloren teveel duels. We hebben het niet goed gedaan. Het was een teleurstellende middag”, aldus een balende Hanekamp.