Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Zeperd voor KHC bij Bennekom

Zeperd voor KHC bij BennekomZeperd voor KHC bij Bennekom
Redactie: Gerard Meijeringh

BENNEKOM – KHC is zaterdag tegen een grote nederlaag aangelopen bij Bennekom. De Kamper eersteklasser verloor met 6-0. “We zijn totaal overklast op alle fronten”, was de conclusie van KHC-trainer Herman Oosterhaar.

Bennekom opende in de 12e minuut de score. Een inzet werd door een speler van Bennekom met de hak verlengd tot een doelpunt. Acht minuten later kreeg Karim Gabara een goede kans op de gelijkmaker, maar zijn inzet vloog net over het doel. Daarna kon KHC nauwelijks nog wat uitrichten. In de 23ste minuut viel de 2-0. Na rust kwamen daar nog vier treffers bij.”

Na de kans van Karim hadden we niets in te brengen. Het begint met het uitvoeren van taken. We konden het niet opbrengen om daar energie in te steken. Dat lukte gewoon niet. Deze nederlaag was te groot. Deze wedstrijd moeten we snel vergeten”, aldus Oosterhaar.