Donderdag, 28 maart 2024

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Ten Brinke Set Up H1 verliest in Zwolle

Ingezonden door: Volleybal Vereniging Set Up IJsselmuiden

Zwolle, 3 oktober -De derde wedstrijd van dit toch wel bijzondere seizoen is afgelopen zaterdagavond gespeeld in Zwolle tegen HHB coaching/CSV H1.
Publiek was i.v.m. corona niet welkom, als alternatief was de wedstrijd thuis via een livestream te volgen.

Set Up begon niet sterk aan de wedstrijd, na een paar minuten was de achterstand op de Zwollenaren meer dan 5 punten. Het wilde niet lukken om te scoren, onze tegenstanders had hier minder moeite mee. De eerste set werd verloren met 25-19.

De start van de tweede set verliep ook erg moeizaam, wederom liep Set Up achter de feiten aan. De wissels die trainer Peter Gaillard halverwege doorvoerde konden hier ook het verschil niet maken. Set Up verloor de tweede set met 25-21.

Het derde set werd er beter gestart, tot halverwege de set liep het gelijk op. Vanaf dat moment werd het weer rommelig aan de kant van IJsselmuiden. C.S.V. wint de set: 25-20.

Door blessures stond er een bijzonder basisteam aan de start van de laatste set. Diagonaal Gerco Wijnne werd middenspeler omdat Louwe van den Bos niet verder kon i.v.m. knieproblemen. Echter was dit ook niet het recept om nog een puntje mee naar huis te kunnen nemen. Zwolle wint ook de laatste set met 25-21.

De volgende wedstrijd zonder publiek is thuis op zaterdag 10 oktober tegen Twister Veracles.