De Brug

Donderdag, 28 september 2023

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Quintus sluit seizoen af met 'Hans & Grietje, The Real Story’

Quintus sluit seizoen af met 'Hans & Grietje, The Real Story’
Redactie: Maarten van Gemert

KAMPEN - Iedereen denkt dat Hans en Grietje na het drama bij de heks veilig naar huis zijn gegaan, maar is dat wel zo? Na al die jaren brengen de musicalgroepen van Quintus in de Stadsgehoorzaal op zaterdag 6 juli het échte verhaal in 'Hans & Grietje, The Real Story’.

De "doldwaze musical" waarin (bijna) alle sprookjesfiguren langskomen, staat om 14:30 uur en om 19:30 uur op het programma. Kaarten à €10,00 zijn verkrijgbaar bij de kassa van De Stadsgehoorzaal of via de website (www.stadsgehoorzaalkampen.nl) of via de telefoon (038-3317373).

Muzikale seizoensafsluitingen
Met de eindvoorstelling sluit Quintus het seizoen af. Naast de musicalafdeling sluit ook de muzieksectie van Quintus het cursusseizoen af.
Zij doet dat bij Quintus zelf met het Groot Strijkers Ensembleconcert op 3 juli, een Slagwerkpresentatie op 4 juli en de beeldende, muzikale vertelling Blue Planet met fluit en harp op 6 juli.
In de Bovenkerk verzorgt het Quintus Vrouwenkoor op 6 juli een optreden/
Op 10 juli is er de muzikale eindvoorstelling 'Golven van Muziek' in de Hoeksteen te IJsselmuiden.

In de agenda op www.QuintusKampen.nl zijn alle tijden te vinden. Kunstencentrum Quintus aan de Vloeddijk 38 is voor vragen telefonisch te bereiken op nummer 038-3371200.