De Brug

Donderdag, 28 september 2023

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Tapijttegelhandel.nl regio Kampen

Tapijttegelhandel.nl regio Kampen

Een onwaarschijnlijk groot aanbod, de beste merken, altijd de laagste prijzen en ook nog eens gratis thuis bezorgd: heb je nog meer redenen nodig om tapijttegels te kopen bij Tapijttegelhandel.nl. Creëer sfeer in je woonkamer met tapijttegels in verschillende motieven of ga juist voor een strak design met stijlvolle effen kleuren. Tapijttegels zijn eenvoudig te leggen, staan garant voor een perfecte isolatie en zijn nergens zo voordelig te verkrijgen als bij Tapijttegelhandel.nl in Emmeloord.

Waarom tapijttegels kopen bij Tapijttegelhandel.nl?
✓ Gratis proefmonsters
✓ Jouw partner in projectstoffering
✓ Grootste collectie van de Benelux
✓ Gratis verzending vanaf €300,-, excl. btw
✓ Spotgoedkope restpartijen, altijd op voorraad

De grootste van heel de Benelux
Nergens in de Nederland, België of Luxemburg vind je zoveel verschillende tapijttegels als bij Tapijttegelhandel.nl. In onze maar liefst 800 m2 grote showroom in Emmeloord vind je altijd meer dan 250 duizend tapijttegels die je meteen kunt meenemen. Naast een eigen collectie vind je bij ons tapijttegels van alle bekende merken, zoals Desso, Interface, IVC en Modulyss. We kopen onze voorraden in grote aantallen en tegen scherpe prijzen bij de grootste leveranciers, met wie we in ruim twintig jaar nauwe banden hebben opgebouwd.

Grote aantallen voor een klein prijsje
Door de goede relatie met onze leveranciers kunnen we altijd als eerste de nieuwe collecties van de bekende merken aanbieden. Echter, ook voor spotgoedkope restpartijen ben je bij ons aan het juiste adres. In onze showroom vind je altijd diverse pallets met tapijttegels die uit de collectie gaan. Vaak zijn ze al vanaf 80 cent per tapijttegel te koop! Kom dus gewoon eens langs om te kijken of er iets voor je tussenzit.

Gelegen op een toplocatie
Je vindt de showroom van Tapijttegelhandel.nl op een locatie die vanuit heel Nederland goed te bereiken is. We zijn namelijk gevestigd in Emmeloord, vlakbij het gelijknamige knooppunt. Vanaf de snelweg A6 - van Muiderberg naar Joure – bereik je onze showroom vanuit de Randstad en Friesland, terwijl de N50 je vanuit de richting van Zwolle naar Emmeloord voert. Ons terrein biedt ruime parkeergelegenheid en door onze grote voorraad kun je de door jou gewenste tapijttegels meteen meenemen!

Contact opnemen?
Heb je vragen over onze tapijttegels? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 0527 252062 of stuur een email naar info@tapijttegelhandel.nl. In onze showroom nemen we graag de tijd om samen met jou de perfecte tapijttegels uit te zoeken. Kom dus gewoon eens langs bij Tapijttegelhandel.nl in Emmeloord of bestel je tapijttegels meteen online op www.tapijttegelhandel.nl!