De Brug

Donderdag, 28 september 2023

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Dumaco Kampen B.V.

Dumaco Kampen B.V.

Bij Dumaco Kampen B.V. (voorheen DPA Plaatwerk) werken ongeveer 75 gekwalificeerde vakmensen. Samen produceren zij onderdelen, samengestelde onderdelen en complete plaatwerkproducten. Dumaco Kampen is onderdeel van Dumaco Holding met naast de locatie Kampen ook vestigingen in Woerden, Montfoort, Oss, Varsseveld en 's Gravenpolder.

 

Dumaco KampenVanuit deze 6 productielocaties met elk een veelzijdig machinepark draagt Dumaco bij aan het succes van haar afnemers. Dumaco is altijd dichtbij voor lokale afnemers en tevens dé ketenpartner voor internationaal opererende marktpartijen.

Dumaco Kampen staat bekend om het meedenken met de klant en is dé specialist in het seriematig bewerken van staal, RVS en aluminium. Naast technologieën zoals lasersnijden, knippen, ponsen, vouwen en kanten behoren ook (robot)lassen en assemblage tot het aanbod van diensten. Ook het bewerken van koper- en aluminium strippen behoort tot de activiteiten. Hierdoor kan Dumaco Kampen diverse afnemers actief in de energiesector tot haar klantenkring rekenen.

Vanwege de groepsgrootte zijn er voor bestaande en nieuwe personeelsleden binnen Dumaco volop ontplooïngs- en carrierekansen. Ben je geïnteresseerd in onze veelzijdige onderneming of actuele openstaande vacatures, neem dan een kijkje op onze website www.dumaco.nl. Op dit moment zijn we dringend op zoek naar een geschikte kantbankmedewerker (zetter) en een stagiaire RI&E. Vanwege onze groeipotentie staan wij uiteraard altijd open voor nieuw technisch talent!!!

Zetrobot bij Dumaco Kampen B.V.

Dumaco Kampen B.V. I Energiestraat 13 I 8265 AG I Kampen I 038-3322260 I www.dumaco.nl I info@dumaco-kampen.nl