De Brug

Donderdag, 20 juni 2024

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

De Vreugdehoeve

De Vreugdehoeve

De Vreugdehoeve is een landelijk gelegen familiebedrijf. Rust, natuur, dierwelzijn en pure beleving voor jong en oud staan bij ons centraal. Onze passie proef je terug in onze (h)eerlijke zelfgemaakte biologische producten. Vreugde en gastvrijheid in een sfeervolle ambience maakt dat een bezoek aan de hoeve PUUR GENIETEN is.

De Vreugdehoeve is een biologische schapenmelkboerderij bij Zwolle

De Vreugdehoeve is een biologische melkschapen boerderij met zo’n 200 schapen, net buiten Zwolle in de Vreugderijkerwaard.

In de boerderijwinkel van De Vreugdehoeve in Zwolle vind je leuke kado's Gasten kunnen de schapen en de zuivelruimte bekijken via de ramen. Het contact met dieren is helaas zo beperkt mogelijk in verband met de rust en de hygiëne van de dieren. U kunt ze wel horen, ruiken en zien bij het melken dit gebeurt dagelijks vanaf 16.30/17.00 uur.

In het gebouw bevinden zich – naast de productieruimtes – een schapentheater (bijvoorbeeld voor vergaderingen of feestjes), een boerderijwinkel (waar naast onze eigen producten ook streekproducten kunnen worden gekocht) en een informatiepunt van Natuurmonumenten.

 

Verder verwennen we onze gasten graag met een lekker hapje en drankje, in onze thee- en koffieschenkerij. Ook is er een groot terras met speelweide, waar u en uw familie kunnen genieten van iets lekkers.

De Vreugdehoeve in de Vreugedrijkerwaard bij Zwolle heeft ook een thee- en koffieschenkerij

Openingstijden

De winkel en de koffie- en theeschenkerij zijn woensdag en donderdag van 10.00 tot 18.00 uur geopend en vrijdag tot en met zondag geopend, van 10.00 tot 20.00 uur.

Maandag en dinsdag zijn wij geopend voor vergaderingen en groepen.

Voor acties en evenementen houd hiervoor onze Facebookpagina in de gaten of neem contact met ons op.

 

Wij hopen u binnenkort te ontmoeten op ons bedrijf en heten u alvast van harte welkom!

 

Familie van AssenBiologische schapenmelkerij De Vreugdehoeve bij Zwolle
De Vreugdehoeve

Zalkerveerweg 20
8042 PL Zwolle

(06) 28 74 57 28
info@devreugdehoeve.nl