De Brug

Donderdag, 28 september 2023

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

De Leuke Hanzestad heropent deuren

Redactie: Nick de Vries

Onze deuren zijn vanaf 1 Juni weer geopend voor vergadergasten! Wij hebben een concept uitgewerkt dat de veiligheid van onze gasten én ons team op de allereerste plek zet. Natuurlijk met aangescherpte maatregelen én met de anderhalve-meter-afstand regel, geheel in lijn met de overheidseisen en volgens de RIVM richtlijnen.

In de Hanzezaal mogen we tot 30 personen ontvangen op veilige afstand van 1,50 meter, in de IJsselzichtzaal maximaal 8 personen.

Voor de feestende gasten of de grotere groepen zullen we nog een maand extra geduld moeten hebben. Vanaf 1 juli mogen we die ook weer ontvangen, maar hierover later meer.

Wij zijn blij dat we weer kunnen doen waar we goed in zijn… gasten een fijne tijd bezorgen. Wil je meer weten over hoe wij dat doen? Lees dan ons protocol op: https://www.deleukehanzestad.nl/corona-protocol/

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je op een verantwoorde manier van je verblijf bij ons kunt genieten. Heb je nog aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!