De Brug

Donderdag, 28 september 2023

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Uitgestelde Psalmzangdag in Kampen gaat door!

Uitgestelde Psalmzangdag in Kampen gaat door!
Ingezonden door: J.W. van Arnhem

Uitgestelde Psalmzangdag in Kampen gaat door

KAMPEN - Op zaterdagmiddag 10 oktober 2020 wordt in de Bovenkerk te Kampen de jaarlijkse Psalmzangdag gehouden. Marco den Toom begeleidt de psalmen op het orgel en ds. A. Schot verzorgt de meditaties.

De Psalmzangdag, die doorgaans in maart plaatsvindt, werd dit jaar vanwege corona uitgesteld – onder voorbehoud – tot het najaar. Vanaf 1 oktober mag er in de Kamper Bovenkerk weer gezongen worden, met inachtneming van de geldende richtlijnen van het RIVM. Op dit moment laat de situatie het toe om ca. 200 volwassenen in de kerk toe te laten. Voor het aantal kinderen geldt geen beperking. Dit maakt de Psalmzangdag tot een gelegenheid bij uitstek om te bezoeken met het hele gezin. Het thema van deze middag is ‘Opent uwen mond’. Speciaal voor de kinderen zullen er allemaal bekende psalmen gezongen worden.

De Psalmzangmiddag is gratis toegankelijk en begint om 13.30 uur. De deuren van de kerk gaan open om 12.30 uur. In tegenstelling tot andere jaren kan er nu helaas vooraf geen koffie en thee geschonken worden en mag er ook geen pauze gehouden worden. In plaats daarvan worden twee orgelsolo’s door Marco den Toom ingelast, ter onderbreking van het programma.

Allen hartelijk welkom! Bezoekers dienen zich vooraf te registreren via de website. Bij ziekte en/of verkoudheidsklachten wordt u dringend verzocht thuis te blijven. Voor meer informatie: www.psalmzangdag.nl. Reserveren via ticketscorner.nl/psalmzangdag