De Brug

Woensdag, 19 juni 2024

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Quintus Open: kom je ook?

Quintus Open: kom je ook?
Ingezonden door: Quintus

KAMPEN – Gratis en vrijblijvend een keertje meedoen, vragen stellen aan de docent en natuurlijk sfeer proeven bij de lessen en cursussen dans, muziek, theater, musical, kinderatelier, jongerenatelier, werkplaatsen kunst & ambacht, de koren, muziekbands of ensembles. Het kan allemaal tijdens Quintus Open! De open lesweek van het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 is van zaterdag 12 t/m zaterdag 19 september.

‘Maak het bij Quintus!’ is het motto voor cursusseizoen 2020-2021. Wàt je dan precies kan maken en hoe, dat ontdek je – geheel coronaproof! - tijdens Quintus Open. Zaterdag 12 september starten de eerste open lessen. Ook zijn er die dag vanwege Open Monumentendag tal van optredens op diverse locaties in de stad. De rest van de week staat geheel in het teken van de open lessen, ateliers, werkplaatsen en repetities.

Hoe werkt het?

Snuffel op quintuskampen.nl tussen alle lessen en (korte) cursussen dans, theater, musical, kunst & ambacht, muziek of repetities van ensembles, koren, bandjes of combo's. Op de cursuspagina's vind je de dag en het tijdstip van de les. Heb je een keuze gemaakt? Geef even door dat je komt kijken of meedoen via info@quintuskampen.nl of tel. 038-3371200.

Muziekproeverij

Voor mensen die meer willen weten over instrumentale of vocale lessen, organiseert Quintus op zaterdag 19 september tussen 10.00 en 13.00 uur een inspirerende Muziekproeverij. Alle muziekinstrumenten en vakgroepen zijn vertegenwoordigd. Om het coronaproof te houden, werkt Quintus met een tijdslot. Kijk op quintuskampen.nl voor meer informatie over de Muziekproeverij of de andere activiteiten tijdens Quintus Open. Vragen? Neem contact op met de receptie via info@quintuskampen.nl of 038-3371200 stellen.