De Brug

Woensdag, 29 mei 2024

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Harm Hoeve, Johan Bredewout en Arjan & Edith Post verzorgen slotconcert in de Bovenkerk!

Harm Hoeve, Johan Bredewout en Arjan & Edith Post verzorgen slotconcert in de Bovenkerk!
Ingezonden door: J.W. van Arnhem

Harm Hoeve, Johan Bredewout en Arjan & Edith Post verzorgen slotconcert in de Bovenkerk!

Kampen-Op zaterdagavond 29 augustus zullen Harm Hoeve, Johan Bredewout en Arjan & Edith Post het afsluitende concert verzorgen van de zaterdagavondserie in de Bovenkerk van Kampen. Harm, Johan, Arjan en Edith treden geregeld gezamenlijk op. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Het belooft een mooie avond te worden.

De musici zullen de avond gezamenlijk beginnen met een intrada. Harm en Johan zullen samen, maar ook solo optreden. Harm zal de toccata van Jan Nieland ten gehore brengen. Johan zal zijn variaties over het lied ‘God save the Queen’ voor u spelen Werken van o.a. Telemann, Mozart, Beethoven en Cosma zullen deze avond de revue passeren. De bekende Israëlmedley gearrangeerd door Johan mag op zo’n avond zeker niet ontbreken. De avond wordt afgesloten met een medley van populaire melodieën. Dit arrangement is geschreven door Arjan Post.

De entreeprijs bedraagt € 12,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar gratis; aanmelden wel verplicht). Een link voor de livestream bedraagt € 10,00.

De aanvangstijd van het concert is 20.00 uur. Tijdens het concert gelden de algemene richtlijnen van het RIVM. Bent u ziek of hebt u verkoudheidsklachten, dan blijft u dus ook thuis.

Allen hartelijk welkom! Niet alleen voor de muziekliefhebbers is het een groot genoegen dat de concerten weer door mogen gaan. Ook de organisten en andere musici staan weer te popelen om live voor publiek te mogen spelen. Voor hen was de afgelopen periode ook een zware tijd. Zij verzorgen graag weer een mooie muzikale avond voor u. Maak hen dus blij met uw komst!

Aanmelden via www.klassiekemuziek.nl/orgelserie-kampen

Meer informatie: www.orgelseriekampen.nl

Hartelijk welkom!