De Brug

Woensdag, 29 mei 2024

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Gerwin van der Plaats en Evelyn Heuvelmans concerteren in Bovenkerk!

Gerwin van der Plaats  en Evelyn Heuvelmans concerteren in Bovenkerk!
Ingezonden door: J.W. van Arnhem

Gerwin van der Plaats en Evelyn Heuvelmans concerteren in Bovenkerk!

Kampen-Kunt u óók zo van genieten, dat oude vertrouwde geluid van het Kamper Hinsz-orgel? Romantische programma’s, waarop zowel koraalbewerkingen als goede literatuurstukken staan. Toegankelijke organisten, die het orgel in al z’n facetten laten klinken… Dan is de Bovenkerk op woensdag- en zaterdagavond in de maanden juli en augustus voor u en jou de ‘place-to-be’!

Op zaterdagavond 22 augustus verzorgen Gerwin en Evelyn de muzikale ontmoeting in de Bovenkerk. Gerwin zal beide orgels en de vleugel bespelen. Evelyn zal op de hobo spelen. Hobo in combinatie met orgel of vleugel klinkt prachtig in de Bovenkerk.

Muziek van o.a. Martin Zonnenberg, Charles Gounot en Ennio Morricone zal gespeeld worden. Gerwin zal ook solo optreden. Hij zal dan o.a. The power of life van Mons Leidvin Takle en Psalm 146 van Jan Zwart op het Hinsz-orgel laten horen. Het belooft een mooie muzikale ontmoeting te worden in de Bovenkerk met Gerwin en Aniek.

De entreeprijs bedraagt € 12,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar gratis; aanmelden wel verplicht).

De aanvangstijd van dit concert is 20.00 uur. Tijdens de concerten gelden de algemene richtlijnen van het RIVM. Bent u ziek of hebt u verkoudheidsklachten, dan blijft u dus ook thuis.

Allen hartelijk welkom! Niet alleen voor de muziekliefhebbers is het een groot genoegen dat de concerten weer door mogen gaan. Ook de organisten en andere musici staan weer te popelen om live voor publiek te mogen spelen. Voor hen was de afgelopen periode ook een zware tijd. Zij verzorgen graag weer een mooie muzikale avond voor u. Maak hen dus blij met uw komst!

Aanmelden via www.klassiekemuziek.nl/orgelserie-kampen

Meer informatie: www.orgelseriekampen.nl

Hartelijk welkom!