Multivlaai staat al jaren bekend om haar Limburgse taarten en vlaaien. Sinds vorig jaar voert de winkel echter ook een exclusieve lijn met Amerikaans geïmporteerd gebak.
“We begonnen met een aantal echte Amerikaanse cakes en brownies en hebben dit assortiment gestaag verder uitgebreid”, vertelt eigenaresse Marjolijn Flik. “Een aantal van deze cakes zijn zeer geschikt om als bijzonder dessert te serveren als afsluiter van het kerstdiner. Zo is er de Crème Brulee Cheesecake. Hiermee combineer je twee klassiekers in één taart. Ook de nieuwe tulbanden zullen het erg goed doen op de kersttafel”, vertelt ze enthousiast.
“We hebben de Molten lava tulband van pure chocolade, knapperig van buiten en gevuld met een heerlijk smeuïge chocoladevulling of karamel vulling. Wanneer je deze even kort verwarmt in de magnetron dan begint de vulling lichtjes uit te lopen… zalig!”
Wanneer we haar vragen naar haar persoonlijke favoriet hoeft ze niet lang na te denken: “De Salted Caramel Vanilla Crunch! Een lichte vanille karamel taart met een salted caramel crunch en romige custard. Delicious! Als mensen iets willen serveren waar nog lang over gesproken wordt bij de koffie dan doet men er verstandig aan tijdig te serveren. Onze taarten en vlaaien komen dagvers uit Limburg, maar deze pies en cakes komen echt uit Amerika. Op is dan ook echt op.” vertelt ze afsluitend.
De 15 nieuwe soorten liggen in de vitrine aan de Oudestraat 1 in Kampen en zijn ook te bestellen via tel. nr. 038- 3327342 of www.multivlaai.nl.