De Brug

Zondag, 28 mei 2023

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Interkerkelijke jongerenavond met Maarten Klaassen

Interkerkelijke jongerenavond met Maarten Klaassen
Ingezonden door: Tanneke Dorgelo

Op vrijdag 3 februari is er een avond voor tieners en jongeren aan het Tasveld 30 in IJsselmuiden. Maarten Klaassen komt deze avond spreken over het thema ‘Heilige seksualiteit, hoe God seksualiteit bedoeld heeft’. Jongeren van 13 tot 18 jaar uit Kampen, IJsselmuiden en omgeving zijn van harte welkom.

Maarten Klaassen is als lector werkzaam voor stichting Bijbels Beraad m/v. Hij geeft in deze functie voorlichting bij kerken en scholen over het huwelijk, relaties, seksualiteit en LHBT. Ook is hij predikant binnen de Hersteld Hervormde Kerk. Jongeren uit de omgeving van Kampen (van/met hun tienerclubs, catechisanten) zijn welkom op deze avond.

Meer informatie
Tijdens de avond is er ook volop gelegenheid voor gezellige ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje. De avond wordt gehouden in ‘Hatikvah’ aan het Tasveld 30 in IJsselmuiden. De inloop is vanaf 19.30 uur, aanvang 19.45 uur. De toegang is vrij, aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via henry.barbara@hotmail.com.